تاریخ : يکشنبه 2 ارديبهشت 1397

تبریک و تهنیت

ارتقاء مرتبه علمی سرکار خانم دکتر سکینه محمدعلیزاده به استادی

بدین وسیله ارتقای مرتبه علمی سرکار خانم دکتر سکینه محمدعلیزاده، عضو هیات علمی گروه مامایی از دانشیاری به استادی را خدمت ایشان و خانواده محترم ایشان تبریک و تهنیت عرض نموده، توفیقات روزافزونشان را از درگاه خداوند منان خواستاریم.

جناب آقای دکتر وحید زمان زاده
رئیس محترم دانشکده پرستاری و مامایی
موضوع: موافقت با ارتقای مرتبه خانم دکتر سکینه محمدعلیزاده

با سلام و احترام؛

باستحضار میرساند موضوع ارتقای مرتبه علمی خانم دکتر سکینه محمدعلیزاده براساس صورتجلسه مورخ 96/11/7 کمیته تخصصی علوم پایه پزشکی  و بهداشت در جلسه 96/12/22 هیات ممیزه دانشگاه مطرح و با بررسی مدارک از کمیته های منتخب و تخصصی بلحاظ کسب حدنصاب از موارد چهارگانه آیین نامه با ارتقای مرتبه علمی ایشان از مرتبه دانشیاری به استادی موافقت گردید. خواهشمند است دستور فرمائید برابر مقررات اقدام مقتضی معمول گردد.

دکتر علی تقی زادیه
معاون آموزشی