تاریخ : يکشنبه 23 ارديبهشت 1397

تبریک و تهنیت

ارتقاء مرتبه علمی سرکار خانم دکتر مهناز شهنازی به استادیاری

بدین وسیله ارتقای مرتبه علمی سرکار خانم دکتر مهناز شهنازی، عضو هیات علمی گروه مامایی از مربی به استادیاری را خدمت ایشان و خانواده محترم ایشان و کلیه همکاران محترم دانشکده تبریک و تهنیت عرض نموده، موفقیت روزافزونشان را از درگاه خداوند منان خواستاریم.

جناب آقای دکتر وحید زمان زاده
رئیس محترم دانشکده پرستاری و مامایی
موضوع: موافقت با ارتقای مرتبه خانم دکتر مهناز شهنازی منصوری

با سلام و احترام؛

باستحضار میرساند موضوع ارتقای مرتبه خانم دکتر مهناز شهنازی منصوری از مرتبه مربی به استادیاری باستناد تاییدیه تحصیلی شماره 80371/د/5  مورخ 96/7/18 از دانشگاه علوم پزشکی تبریز مبنی بر اخذ مدرک تحصیلی دکتری در رشته فیزیولوژی و اعلام نظر شماره 953/الف مورخ 96/10/02 هیات اجرایی جذب دانشگاه در جلسه مورخ 97/2/18 هیات ممیزه دانشگاه مطرح و با ارتقای مرتبه ایشان از تاریخ 3/5/96 موافقت گردید. خواهشمند است دستور فرمائید برابر مقررات اقدام نمایند.

دکتر علی تقی زادیه
معاون آموزشی دانشگاه

جهت دریافت فایل پی دی اف نامه، اینجا را کلیک نمائید.

• در يکشنبه 23 ارديبهشت 1397
  • ساعت 07