به گزارش روابط عمومی دانشکده، جلسه پرسش و پاسخ هیئت رئیسه با اعضای گروه های پرستاری سلامت جامعه، روانپرستاری و پرستاری کودکان، روز چهارشنبه مورخ 11 آبان 1401 در سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید. در این جلسه که معاون تحقیقات و فناوری (خانم دکتر میرغفوروند) و معاون آموزش بالینی (خانم دکتر شهبازی) نیز حضور داشتند اعضای این سه گروه آموزشی به بیان برخی از مشکلات موجود در رابطه با گروه ها پرداختند. در ابتدا خانم دکتر جبرئیلی بعنوان مدیر گروه پرستاری کودکان به کمبود تعداد اعضای هیات علمی این گروه بویژه پس از ابلاغ مسئولیتهای اجرائی تعدادی از همکاران گروه و در ماموریت و مرخصی بودن تعدادی دیگر از همکاران گروه اشاره کرد و خواستار رسیدگی به این مشکل گردید. وی همچنین درگیری بیش از حد دانشجویان در بالین به «فرآیندهای پرستاری» را متذکر شد و از اینکه کار عملی چندانی در بالین به دانشجویان واگذار نمیگردد ابراز نارضایتی کردند. در ادامه دکتر نامدار (از گروه روانپرستاری) با اشاره به مشکلات موجود در حیطه آموزش بالینی، به کمبود فضای فیزیکی برای آموزش به دانشجویان در مرکز آموزشی درمانی رازی اشاره کرد. در ادامه آقای دکتر صاحبی حق ضمن پذیرش این موارد افزود، این نارسایی ها در امر آموزش بالین مختص دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی تبریز نبوده و متوجه اغلب دانشگاه های علوم پزشکی کشور بوده و راهکاری اساسی نیز تا به امروز برای آن معین نگردیده و طرح استقرار اعضای هیئت علمی در بالین هم با وجود نکات مثبت متعدد و قابل تحسین، تاکنون بصورت کامل جوابگوی این مشکل نبوده است. ایشان همچنین قبول مسئولیت در مراکز درمانی را قدم موثری در تبیین جایگاه اعضای هیات علمی مستقر در بالین در این مراکز اعلام کرد. در ادامه آقای دکتر ابراهیمی (مدیر گروه روانپرستاری) ضمن بیان این نکته که تربیت و پرورش نیروی PhD باید بر مبنای نیازها و تقاضاهای بالینی بوده باشد، بر اصلاح روند کنونی پذیرش دانشجو در این مقطع اشاره و خواستار انعکاس این مشکل به مراجع تصمیم گیری بالاتر گردید.
همچنین خانم دکتر حسین زاده (مدیر گروه پرستاری بهداشت جامعه) از ابراز تمایل این گروه برای راه اندازی طرح پرسپتورشیپ با همکاری خانم دکتر شهبازی (معاون آموزش بالینی) در این گروه خبر داد که با موافقت ریاست دانشکده مورد تائید قرار گرفت.
در ادامه خانم جانانی (عضو گروه کودکان) برگزاری ژورنال کلاب از سوی اعضای هیات علمی مستقر در بالین را قدم موثری در تبیین جایگاه این اعضا در مراکز آموزشی درمانی برشمرده و رئیس دانشکده نیز با تائید این مطلب اضافه کرد لازم است این فعالیتها در قالب برنامه های رسمی اجرایی گردد. چرا که این برنامه ها هم اینک نیز در بهترین حالت ممکن از سوی گروه داخلی جراحی در حال اجراست ولی به مقدار زیادی وابسته به فرد است و با کناره گیری فرد برنامه ابتر می ماند.
در پایان نیز خانم دکتر رحمانی (عضو گروه روانپرستاری) با اشاره به وضع نامناسب پاویون مراکز آموزشی-درمانی، خواستار تامین وعده غذایی برای دانشجویان دو شیفته در این مراکز و همچنین رفع نیاز تجهیزات فنی مورد نیاز اعضای هیات علمی مستقر در بالین (از جمله چاپگر) شد که آقای دکتر صاحبی حق درخصوص رفع این موارد قول پیگیری دادند. در ادامه تصاویری از این جلسه را مشاهده می نمائید.