تاریخ : جمعه 11 اسفند 1391

مراسم جشن فارغ التحصيلي دانش آموختگان رشته های پرستاری و مامائی

"مراسم جشن فارغ التحصيلي دانش آموختگان رشته های پرستاری و مامائی دانشکده پرستاری و مامائی تبریز با رئیس، معاونین مدیران و اساتید دانشکده، جمعي از دانشجويان و خانواده هاي دانش آموختگان برگزار شد.

در این مراسم ابتدا جناب آقای دکتر شهابی رئیس دانشکده ضمن عرض خير مقدم به دانشجويان فارغ التحصيل و خانواده هاي ايشان و حاضرين در سالن طي سخنراني خود در خصوص جایگاه و اهمیت رشته پرستاری و مامائی و همچنين به ثمر رسيدن حاصل تلاش دانشجويان و تبريك به آنان ، به بار نشستن حاصل تلاش دانشجويان را براي خانواده ها بسيار لذتبخش توصيف و دانشجويان را به آغاز مرحله جديد زندگي خود تشويق كرد.

وي اظهار داشت: سفارش و توصيه هاي من به شما دانش آموختگان اينست كه از اينجا به بعد آغاز راه است و بايد با همت بيشترجهت برداشتن گامهاي بلندتر قدم برداريد.

دکتر شهابی در پايان سخنان خود از حضور همه عزيزان در اين مجموعه تقدير و تشكر نمودند و گفتند اميد است در مقاطع بالاترنيز شاهد رشد و شكوفايي دانش آموختگان اين مرز و بوم باشيم.

در ادامه برنامه دانش آموختگان با حضور بر روي سن و قرائت متن سوگند نامه، لوح فراغت از تحصيل خود را از دستان مسوولين دانشکده دريافت نمودند.

اجراي مسابقه، برنامه هاي شاد ومتنوع توسط دانشجویان ، تقدير از اساتيد دانشکده و دانشجويان مدال آور المپیاد ورزشی از ديگر برنامه هاي اين جشن بود.

در پايان خاطرات به ياد ماندني از اين جشن براي دانشجويان با گرفتن عكس بر جاي ماند. "