تاریخ : دوشنبه 16 ارديبهشت 1392

گزارش اجرای طرح ملی بسیج ارتقاء سلامت ایرانیان بالای 30 سال

این مراسم که روز شنبه از ساعت 8 صبح از دانشکده با مدیریت ریاست دانشکده جناب آقای دکتر شهابی و ...

این مراسم که از تاریخ 14 اردیبهشت ماه شروع گردیده هر روز ساعت 8 صبح از دانشکده پرستاری و مامایی تبریز با مدیریت ریاست دانشکده جناب آقای دکتر شهابی و همکاری  هیات اجرایی که متشکل از کادر اداری دانشکده ، اساتید دانشکده ،دانشجویان مقاطع کارشناسی،دکتری و ارشد و کادر اداری  و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ، با گذشت دو روز از زمان برگزاری طرح با موفقیت به مرحله اجرا در می‌آید. این طرح شامل جمع‌آوری اطلاعات به صورت تکمیل پرسشنامه با مصاحبه حضوری و با اندازه‌گیری قد، وزن و فشار خون است که در  مراکز بهداشتی و درمانی تبریز و مراکز سیار انجام می شود و سپس اطلاعات در پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان درج می‌شود. در صورت بالا بودن فشار خون مراجعین، فرد مبتلا در همان مرکز و یا سایر مراکز بهداشتی درمانی می‌تواند نسبت به معالجه و درمان اقدام کند.