تاریخ : يکشنبه 22 ارديبهشت 1392

پایان طرح پایش سلامت ایرانیان

رئيس دانشكده پرستاري تبریز از پایان طرح پايش سلامت ايرانيان خبر داد.

دکتر پرویز شهابی رئيس دانشكده پرستاري دانشگاه علوم پزشكي تبریز گفت: طرح ملي پايش سلامت ايرانيان بالاي 30 سال كه به صورت رايگان انجام مي‌شد امروز پایان یافت.

دکتر شهابی با بیان اینکه يكي از برنامه‌هايي كه با همكاري سازمان نظام پرستاري به صورت ملي در كل كشور همزمان با اين هفته برگزار ‌شد طرح ملي پايش سلامت ايرانيان بالاي 30 سال بود كه در اين مرحله شاخصه‌هاي فشار خون، قد، وزن افراد سنجيده و در سيستم سلامت الكترونيكي فرد ثبت ‌شد.

ایشان افزودند: در این طرح آمار مربوط به مراجعه کنندگان جمع آوری و اطلاعات مربوط به 2 عامل خطر بیماری های قلبی عروقی(فشارخون و چاقی) برحسب جنس و گروه سنی بررسی می شود همچنین افراد مشکوک به فشارخون و چاقی شناسایی و در صورت نیاز به پزشک ارجاع داده می شوند.

دکتر شهابی پرفشاری خون و بیماری های قلبی را یکی از شایع ترین علل مرگ و میر افراد دانست و گفت: بسیاری از بیماری فشار خون خود مطلع نیستند و با اجرای این طرح می توانند در مراحل اولیه مشکل خود را شناسایی کنند.

تصاویری از مراسم اختتامیه طرح پایش سلامت ایرانیان