تاریخ : دوشنبه 30 ارديبهشت 1392

برگزاری پنجمين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي كشور

دانشگاه علوم پزشکی کرمان تاريخ 16 تا 21 شهريور ماه سال جاري

پنجمين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي كشور با ميزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان  در تاريخ 16 تا 21 شهريور ماه سال جاري برگزار خواهد گردید .دانشجویان عزیز جهت شرکت در المپیاد مفاد ذیل را توجه فرمایند :

الف . كلیه مراكز EDC دانشگاه های علوم پزشكی كشور متولّی ثبت نام اولیه دانشجویان، تهیه مقدّمات برگزاری آزمون درون دانشگاهی، ارسال اسامی برگزیدگان آزمون غربالگری و هماهنگی با دانشگاه علوم پزشكی كرمان جهت اعزام دانشجویان می باشند.

‌ب.   هرگونه اطلاع رسانی در خصوص این المپیاد از طریق سایت المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشكی كشور به آدرس " http://medolympiad.behdasht.gov.ir " صورت میگیرد.

‌ج.     به منظور حضور حداكثری كليه دانشجویان سال سوم به بعد مقاطع كارشناسی و دكترای حرفه ای پس از گذراندن آزمون جامع علوم پایه میتوانند بدون در نظر گرفتن معدل كل در این المپیاد شركت نمایند.

‌د.      كلیه دانشجویان واجد شرایط كه در آزمون غربالگری شركت نموده باشند، علیرغم فارغ التحصیل بودن در زمان برگزاری آزمون نهائی؛ می توانند در پنجمین المپیاد علمی در دانشگاه علوم پزشكی كرمان شركت نمایند.

‌ه.      المپیاد علمی دانشجویان مخصوص همه دانشجویان مقاطع كارشناسی و دكترای حرفه ای دانشگاه های علوم پزشكی كشور طراحی شده است، دانشجویان مقاطع تكمیلی نمی توانند در المپیاد شركت نمایند.

‌و.      در فاصله زمانی 1/04/92 لغایت 15/04/92 نسبت به برگزاری آزمون غربالگری در آن دانشگاه اقدام و اسامی برگزیدگان حیطه های سه گانه (علوم پایه، استدلال بالینی، مدیریت در نظام سلامت) و همچنين بخش نو آورانه را حداكثر تا تاریخ 1/05/92 به ستاد المپیاد علمی واقع در مركز خدمات آموزشی به شماره نمابر 88364535 و يا ايميل  (ma.hoseini@behdasht.gov.ir ) و نيز به دبیرخانه المپیاد واقع در مركز EDC دانشگاه علوم پزشكی كرمان ارسال نمایند.

‌ز.       هر دانشگاه علوم پزشكی مي توانند حداكثر 12 نفر از دانشجویان را در سه حیطه شامل: { سه نفر در علوم پایه؛ سه نفر در استدلال بالینی؛ سه نفر در مدیریت در نظام سلامت و نيز یک تا سه نفر در بخش نو آورانه} را به همراه یك نفر عضو هیأت علمی متعهد و علاقمند، به عنوان مسئول تیم كتباً معرفی فرمائید.

‌ح.     مراسم افتتاحیه چهارمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشكی كشور در تاریخ 16/6/92 و مراسم اختتامیه 21/6/92 در دانشگاه علوم پزشكی كرمان برگزار می گردد.