جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود مامایی – ورودی مهر ۱۴۰۴

چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ 65 1 دقیقه
جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود مامایی – ورودی مهر ۱۴۰۴

جلسه‌ی معارفه دانشجویان جدیدالورود رشته‌ی مامایی در روز یکشنبه 18 آبان‌ماه ۱۴۰۴ توسط دفتر منتورینگ دانشکده پرستاری و مامایی تبریز و انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده در تالار تشریح دانشکده برگزار شد.

در این نشست صمیمی، ضمن خوش‌آمدگویی به دانشجویان ورودی جدید، نمایندگان هر دو تشکل دانشجویی به معرفی اهداف، فعالیت‌ها و برنامه‌های خود پرداختند.
منتورهای دفتر منتورینگ ضمن معرفی خود، نقش منتورینگ در حمایت تحصیلی، آموزشی و روانی از دانشجویان جدید را تشریح کردند. 
در ادامه، نمایندگان انجمن اسلامی دانشجویان نیز با معرفی اهداف و ساختار این انجمن، درباره‌ی فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و صنفی خود سخن گفتند. همچنین، آیین‌نامه‌ی انضباطی در فضای دانشگاه برای دانشجویان تازه‌وارد تبیین شد و پک‌های یادگاری به نوورودان اهدا گردید.

┄┄┄┅┅┅❅💠❁💠❅┅┅┅┄┄┄
انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده  پرستاری و مامایی تبریز

┄┄┄┅┅┅❅💠❁💠❅┅┅┅┄┄┄
دفتر منتورینگ دانشکده پرستاری و مامایی تبریز

شناسه مطلب 96617
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: